Osteopathie wordt vergoed door de zorgverzekeraar

Osteopathie behandelingen worden grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor vergoeding van de behandelingskosten door de zorgverzekering valt osteopathie onder het hoofdstuk alternatieve geneeskunde of beweegzorg. De zorgverzekeraar vergoed een deel van de kosten. Kijk hier voor de dekking van uw zorgverzekering en de vergoeding voor osteopathie of raadpleeg uw zorgverzekeraar rechtstreeks.

De kosten voor een osteopathische behandeling bij ons zijn €75,00. Hiervan wordt een groot gedeelte door de zorgverzekering terugbetaald (als u aanvullend verzekerd bent!). Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Na afloop dient u het bedrag per pin te voldoen. U krijgt de factuur mee, deze mag u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Een overzicht van de vergoedingen voor osteopathie kan u hier terugvinden.

Osteopaten D.O.
Osteopathie van Eldijk / Osteo Jolijn is aangesloten bij de NVO, Nederlandse Vereniging Osteopaten en geregistreerd bij het NRO en NOF. Alle osteopaten van Osteopathie van Eldijk / Osteo Jolijn mogen zich bovendien D.O. (Diplomated Osteopath) noemen. Zo weet u dat u in goede handen bent én dat uw zorgverzekeraar de osteopathie behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoedt.

Zonder verwijzing naar de osteopaat
Voor een osteopathie behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. De osteopaat verstaat de taal van de medicus en zal zo nodig met de huisarts of specialist overleggen.