Nieuws: de praktijk is overgenomen.

Een persoonlijke noot van Annalies,

Heel trots ben ik op het feit dat afgelopen september osteopathie van Eldijk 20 jaar bestond.

Nu is het tijd om het stokje over te geven. Met veel vertrouwen doe ik dit aan Jolijn Croonen. In het bijzijn van de notaris hebben wij samen op woensdag 10-10-2018 de overdracht ondertekend.

Osteopathie van Eldijk heeft een nieuwe eigenaar.

Met veel plezier en dankbaarheid heb ik jullie lieve mensen, kinderen en baby’s een helpende hand mogen bieden. En dat heb ik niet alleen gedaan. Met hulp van Dorien Pluister, Jolijn Croonen en Gonny Snellen is de osteopathiepraktijk uitgegroeid tot een begrip in onze omgeving.

Jolijn je bent een gedreven, warme, sympathieke collega, onder jouw vleugels is de Osteopathiepraktijk in goede handen. Heel veel succes toegewenst!

Een persoonlijke noot van Jolijn,

Mezelf voorstellen is denk ik niet meer nodig, jullie kennen me zeker wel! Ik, Jolijn Croonen, ben al 9 jaar in de praktijk werkzaam. Begin oktober is het nieuws bekend gemaakt dat ik de vestigingen Weert, Heythuysen en Nederweert heb overgenomen. Graag wil ik Annalies bedanken voor het vertrouwen! En ben ik heel blij dat ik de kans gekregen heb deze mooie praktijk over te nemen.

Voor deze nieuwe uitdaging en taak ga ik mijn uiterste best doen. Mijn beroep en passie blijft natuurlijk het uitoefenen van de osteopathie. Samen met collega osteopaat Dorien Pluister, collega Gonny Snellen voor de administratie en de telefoontjes en mijzelf in het nieuwe management gaan we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt/in beweging blijft.

Groetjes en hopelijk tot in de praktijk,

Jolijn